Single Blog Title

This is a single blog caption

CUM SA FACI GRAFFITI – CUM SA DAI UN BOMB!

Ca sa iti dai seama ce e un bomb trebuie sa te gandesti ca pentru a ajunge cunoscut (prin chestii mijto nu prin zmangaleli multe si degeaba) trebuie sa dai cat mai mult ca sa te vada lumea cat mai des. Si daca toti peretii sunt plini de taguri- unle mai cacacioase ca celelalte, daca dai un bomb, clar lumea o sa zica “Uhh…cine-i ala?”. Si pana la urma asta vrei nu? Sa stie lumea ce mare graffer esti.

Copii, sa incepem tutorialul cu cei cativa pasi. Studiem poza si citim explicatiile de mai jos:

Cum dai un bomb!

PASUL 1:

Dai conturul cu o culoare (in cazul nostru rosu…ti-am zis ca poate erai daltonist)

PASUL 2:

Te intorci de unde ai plecat si umplii repede cu culoare (truc: poti folosi cate un spray in fiecare mana ca sa umplii suprafata mai mare si mai repede)

PASUL 3 (Optional):

Te mai duci si bagi niste efecte- norisori, stelute, dungi, sageti, orice ti se pare tie ca te reprezinta. Daca nu vrei asta sau nu ai timp sari la Pasul 4

PASUL 4:

Dai cunturul bombului si cam aia a fo in mare ca tre sa treci la pasul 5

PASUL 5:

Dai tagul si pleci fluierand

DE CE SA DAI BOMBURI?

Pentru ca daca sunt bine facute arata foarte bine, daca sunt in locuri populate te ajuta sa fi mereu in ochii lumii. Si pentru ca daca esti atat de bulangiu sa dai peste altii, cu un bomb mare acoperi in maxim 3 minute ce altii au facut in cateva ore bune.

SI SA VEDEM CUM SE DA UN BOMB

CE SA AI LA TINE?

Poti folosii cu succes canuri cu presiune inalta si capuri groase pentru ca te ajuta sa umplii mult si repede. Daca nu sti prea multe despre acestea sau nu prea sti ce sa alegi atuci arunca un ochi aici pe Tutorialul de Bombing sau pe Tutorialul de Spray-uri si Cap-uri

1 Response

Leave a Reply


9 × = seventy two